Korona ja peruutuspolitiikka

Korona

Tämän hetken tietojen perusteella vaikuttaa, että peli voidaan lokakuussa järjestää, mutta seuraamme koronatilannetta ja toimimme viranomaisten suositusten ja määräysten mukaan.

Peliä ei järjestetä, jos viranomaiset suosittelevat perumaan tämäntyyppiset tapahtumat. Tällöin kampanjan aloitus siirtyy todennäköisesti syksylle 2022. Peli järjestetään, jos se pystytään pelaamaan ilman kasvomaskeja.

Korona- ja rokotustilanne muuttuu vielä ennen peliä, joten tarkemmat ja ajankohtaiset koronaohjeet laaditaan loppukesästä silloin saatavilla olevan tiedon valossa.

Peliin osallistuu hieman yli 30 henkeä (21 pelaajaa, pelinjohto, tuki & turva, keittiöhenkilökunta ja avustajat).

Peruutuspolitiikka

Jos peruutat osallistumisesi vähintään kuukautta ennen peliä eli viimeistään 31.8.2021, saat maksamasi pelimaksun takaisin kokonaisuudessaan.

Jos peruutat osallistumisesi tämän jälkeen (1.9.2021 tai myöhemmin), saat pelimaksun takaisin, jos tilalle löytyy maksava varapelaaja. Mitä lähempänä peliä ollaan, niin sitä epävarmempaa pelimaksun takaisinsaaminen on.

Jos pelin peruu alle viikon varoitusajalla (esimerkiksi äkillisen sairastumisen vuoksi), emme voi taata, että pelimaksua saa takaisin.

Peruuntumisen sattuessa pelaajan kanssa neuvotellaan, mitä hahmon suhteen tehdään kampanjassa, ja otetaanko hahmolle varapelaaja. Arvioimme tilannekohtaisesti mahdollisuutta siihen, voiko pelaaja pitää hahmonsa ja tulla sillä seuraavaan osaan.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: