Pelaajahaku

Pelaajavalinta ja hahmojako

Pelaajavalinta ja hahmojako suoritetaan anonyymisti.

Pelaajahakulomakkeella kerätyt tiedot anonymisoi ja käsittelee Ville Marttila, joka siis pääsee käsiksi hakulomakkeen tietoihin. Muut tietoja lukevat ovat Maarit, Saara ja Nonna. (Lue myös pelin tietosuojalauseke.)

Haluamme löytää jokaiselle hahmolle pelaajan, joka haluaa pelata hahmon keskeisiä teemoja ja on siten hahmolle paras valinta. Toisena valintakriteerinä on saada kasaan pelaajajoukko, joka tulee yhdessä toimeen ja haluaa yhdessä panostaa hahmojen ja kampanjan kehittämiseen. 

Hahmoille ei ole muutamaa poikkeusta lukuunottamatta määritetty sukupuolta tai seksuaalista suuntautumista. Pelaajat kertovat pelaajahakulomakkeessa, mitä sukupuolta ja seksuaalista suuntautumista haluavat pelata, mutta hahmot jaetaan ensisijaisesti muiden hahmotoiveiden, kuten teemojen ja juonielementtien perusteella.

Peliä ei ole suunniteltu aloittelijaystävälliseksi, mutta emme rajaa aloittelijoita pois pelaajahaussa.

Voit hakea myös avustajaksi yhteen tai useampaan peliin.

Kontaktitoiveet

Kun ilmoittautuminen on sulkeutunut, kaikille hakeneille pelaajille lähetetään kaikkien hakeneiden nimilista, minkä yhteydessä tulee vastata kontaktitoivekyselyyn. Emme siis kysy kontaktitoiveista pelaajahakulomakkeessa.

Myös nämä tiedot anonymisoidaan, ja niitä pääsee näkemään pelinjohdon lisäksi Ville Marttila.

Lista lähetetään heti ilmoittautumisen päätyttyä 8.6.2021, ja siihen tulee vastata 14.6.2021 mennessä. 

Jos et halua nimeäsi lähetettävän muille peliin hakeneille, niin lähetä pelinjohdolle sähköpostia (aldenscollegelarp@gmail.com). Tällöin tilannetta harkitaan erikseen.

Kun pelaajavalinta on tehty

Kaikille kampanjaan valituille pelaajille lähetetään lyhyt hahmoehdotus sekä pelaajakysely, jossa kysytään mm. ruokavalioista. Emme kysy näitä tietoja pelaajahakulomakkeessa, vaan ainoastaan peliin valituilta pelaajilta.

Pelaajat saavat pian hahmoehdotuksen hyväksyttyään alustavat hahmokuvauksensa, joita työstetään sekä yksin että yhdessä pelinjohdon kanssa ennen pelaajatapaamista 4.9.2021.

Kuva Terri Cnudde Pixabaystä

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: